Over Ons – Studio Juleau

 

Ben jij klaar voor jouw “glow”?

Studio Juleau is een skin expert center dat exclusief werkt met de producten en gepersonaliseerde behandelingen en protocollen van Biologique Recherche.

Een stukje Parijs in Antwerpen!

Eén van de dingen die ik zo geweldig vind aan Biologique Recherche is hun gepersonaliseerde aanpak in huidverzorging. Ze begrijpen dat elk persoon andere noden en huidproblemen heeft.

Consistentie is hier de sleutel en Biologique Recherche maakt het heel makkelijk om een routine vol te houden. De producten zijn gemaakt om elkaar te complementeren om optimale resultaten te verkrijgen. Door hun producten aan je dagelijkse routine toe te voegen, ga je direct een wezenlijk verschil zien in huidtextuur, tonus en algemene gezondheid van je huid.

Als je Biologique Recherche nog niet geprobeerd hebt, dan raad ik ten zeerste aan eens een product te proberen. Investeren in je huid, is investeren in je algemene welzijn en gezondheid en met Biologique Recherche kan je er op vertrouwen dat je je huid geeft wat het verdient.

XX An

An in haar huidverzorgingskliniek Studio Juleau, met Biologique Recherche producten op de achtergrond
IMG 0203 | 2024 | Over mij

Over Biologique Recherche

Biologique Recherche producten geven onmiddellijke en duurzame resultaten dankzij een hoge concentratie van plantaardige, actieve biologische werkstoffen 30-80%.

Biologique Recherche is een exclusief professioneel merk erkend door de beste dermatologen en gebaseerd op de belofte van doeltreffendheid en verzorging op maat.

Meer dan veertig jaar geleden werd het merk opgericht in een onderzoekslaboratorium in Parijs door de familie Allouche.

Huidverzorging wordt gezien als een deel van je algemene gezondheid en heeft niet enkel een cosmetisch aspect!

De methode van Biologique Recherche heeft wereldwijd een ongeëvenaarde reputatie voor verbazingwekkende doeltreffendheid gebaseerd op een medische benadering van schoonheidsverzorging met bewust zuivere, hoog geconcentreerde, onbewerkte ingrediënten, plantenextracten en innovatieve en nauwgezette protocollen en procedures.

De globale benadering van de huid, als orgaan dat rechtstreeks verbonden is met alle andere, geeft een bijzonder vernieuwende visie op alle technieken die eigen zijn aan het merk. De eerste stap in de unieke Biologique Recherche methode is het Skin Instant Lab (= hoe je huid is op die exacte moment). Deze unieke diagnose stelt u in staat uw Skin Instant te identificeren. 

Het Skin Instant Lab bestaat uit 5 wetenschappelijke meetsondes die zijn aangesloten op een computer met exclusieve diagnose- en analysesoftware, ontwikkeld door Biologique Recherche. 

 • Hydratatie
 • Waterverlies
 • Elasticiteit
 • Pigmentatie
 • talg

 

Op basis van deze analyse en het uitvoeren van objectieve metingen, stelt het Skin Instant© Lab, gekoppeld aan de Biologique Recherche database, een selectie Biologique Recherche producten en behandelingen voor die perfect zijn afgestemd op de Skin Instant©.

Samen met jou evalueren wij de resultaten van het Skin Instant© Lab en je Skin Care regime, bespreken we jouw huiddoelstellingen, en stellen we een plan op om jouw beste huid/glow te bereiken.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop