Onze behandelingen

taylor heery 338wbGMMjP4 unsplash scaled | 2024 | Onze behandelingen

Gepersonaliseerde booster behandeling op maat

60 min €130,-
90 min €155,-

Elke (eerste) behandeling start met een huidanalyse aan de hand van de skin instant lab (30min)

Een behandeling op maat voor optimale resultaten om precies de juiste zorg te bieden voor specifieke huidproblemen.
Deze wordt gebaseerd op uw wensen en de resultaten van de huidanalyse.
Hierbij wordt de huid grondig gereinigd, geëxfolieerd en gehydrateerd voor een zachte, geregenereerde huid met een mooie glow. De behandeling bestaat steeds uit een Biologique Recherche booster aangevuld met gerichte add ons. Bezoek onze huidverzorgingskliniek in Schoten!

Biologique Recherche booster

Hydraterende & kalmerende facial

Booster restructurant lissant, bevat hyaluronic acid, zijde en royal jelly, gaat de huid hydrateren, sculpten en de-stressen.

Voor een versterkte, gehydrateerde, gladgestreken huid

Een huidherstellende en verstevigende behandeling, geschikt voor alle huidtypen(ook de gevoelige, gedehydrateerde en fijne huid).

De huid van uw gezicht, hals en decolleté wordt gedraineerd, gladgestreken en verstevigd.

 

Re-plumping & toning facial

Booster Lotion MC110 gaat de huid opvullen en exfoliëren,  rimpels te verminderen en gezichtscontouren aflijnen

Een behandeling die rimpels en fijne lijntjes vermindert voor alle huidtypen. 

 

Lifting & firming facial

Booster lift CVS is de booster voor een gelifte en verstevigde huid

Een exfoliërende en liftende behandeling gecombineerd met modelleertechnieken voor de rijpere huid/ gezakte gezichtscontouren. 

De huid is gladder, verfijnder en strakker.

 

Mask exfoliant P50 peel facial

Masque exfoliant P50 is een exfoliërende behandeling voor een doffe huid/pigmentvlekken, gemaakt om de teint op te lichten en uniform te maken zodat de natuurlijke skin glow hersteld wordt.

De huid is egaal, glad en stralend.

 

Fruit acid peel facial

Deze intense gladmakende en zuiverende peeling boordevol AHA’s, zal de huid exfoliëren zodat deze gerevitaliseerd en gevoed is en een stralende teint achter laat. Ideaal om acne, pigmentatie of rimpels te behandelen;

Add on

(inbegrepen in de gepersonaliseerde facial van 1.5u, afhankelijk van uw skin instant en uw wensen)

 

Radiance sheet face mask

Masque PIGM 400 geeft de huid de ultieme glow. Een hoge concentratie verhelderende werkstoffen & antioxidanten geven de huid een gelijkmatige teint en uitstraling.

 

Calming sheet mask

Toleskin Mask is een essentiële bondgenoot tegen alle huidreacties. Dit nieuwe masker kalmeert de roodheid, verzacht & voedt de huid. 

 

Anti-aging eye patches

Vermindert gezwollen ogen, donkere kringen, minimaliseert rimpels, zorgt voor een onmiddellijke en langdurige uitgeruste uitstraling.

 

Liftkiss patch

Liftkiss is een gladmakende lipcontour behandeling die beschadigde lippen intensief herstelt en hun contouren volume geeft voor vollere lippen.

 

Platysma patch

Met zijn unieke vorm op maat van het gebied onder de kin, combineert Platysma de voordelen van een anti-zwaartekracht en anti-ptosis masker in één enkele stap.

 

Seaweed mask

Detox masker dat de huid een echte oppepper/energie geeft met een stralende teint als resultaat, steeds aangevuld met een cold mask om de werking van de mineralen en oligo-elementen nog te versterken.

 

Masque feérique/collageen

Masker op basis van bio-cellulose, verrijkt met collageen.Gaat de huid extra hydrateren en plumpen/opvullen. Geschikt voor alle huidtypen maar ideaal voor een huid met open poriën

Second Peau

1u €250,-

De nieuwste anti-aging behandeling van Biologique Recherche maakt gebruik van Electrospun Hyaluronzuur patches die strategisch worden aangebracht op zones met lijntjes en rimpels.

Deze intens regenerende behandeling, een alternatief voor fillers waarvan ik aanraad deze elke maand gedurende 6 maand toe te passen, lift zichtbaar en werkt in op tekenen van huidveroudering.

Deze behandeling van 1 uur zal ook de eventuele vernieuwing van fillers langer kunnen uitstellen(tot 1.5-2 jaar).

cannabis extract op de huid
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop